2. Samlerforumets internettside

 
På Samlerforumets internettside finner du artikler, oversikter og innlegg som omhandler emner innen militær historie og militaria. Her finner du også oversikt over anbefalt litteratur og anbefalte nettsteder. Internettsiden blir stadig oppdatert med nytt innhold og vil fortsette å vokse i årene fremover.
 
 

2.1 "Lukket Medlemsområde"


 

Samlerforumet har utviklet et eget område for betalende medlemmer. Dette heter "Lukket Medlemsområde" og inneholder studier av flere medaljer, mottakerlister for flere medaljer m.m. Innholdet blir stadig oppdatert. Du finner nettstedet på www.samlerforumet.net/lukket.

For å få adgang til "Lukket Medlemsområde" må man betale en engangsavgift. Man vil også få adgang, uten ekstra kostnad, ved å registrere seg som Gullmedlem på SF Diskusjonsforum. Mer om Gullmedlemskap senere i denne guiden.
 
 

2.2 Bidra til hovedsiden eller "Lukket Medlemsområde"?
 

Om du ønsker å bidra til innholdet på hovedsiden, ta kontakt med oss på epost (admin@samlerforumet.net). Dette kan være om du har en artikkel eller oversikt som du ønsker å dele. Nøl isåfall ikke med å ta kontakt med oss.
 
« Forrige side

Side 2

Neste side »


Samlerforumet.net © 2006-2011


Materiale funnet på denne siden er beskyttet av opphavsrett.
Vennligst kontakt Administrator for gjenbruk eller modifisering av sidens innhold. Takk!