3. Samlerforumets diskusjonsforum

 
Den kanskje viktigste delen av Samlerforumet er vårt rikholdige diskusjonsforum. På diskusjonsforumet deltar svært mange medlemmer med innlegg som omhandler militaria og militær historie. Databasen består av titusenvis av innlegg og er Norges desidert største database med informasjon om militariasamling. Her kan alle medlemmer poste spørsmål eller informasjon som kan leses og kommenteres av andre. Her vil man kunne få tilbakemeldinger om gjenstander man eier eller ønsker å kjøpe. Man kan både legge inn tekst og bilder.

For å delta på diskusjonsforumet man registrere seg.Dette gjøres enkelt ved å trykke på "Register" som står øverst på siden. 
 
 

3.1 Hjelp og informasjon om diskusjonsforumet
 

All informasjon som finnes her i denne guiden er et utdrag fra forumet "Offisiell Informasjon" og "Brukerstøtte / Forslag". I disse forumene finner du all informasjon om medlemskap, regler, hjelp til funksjoner m.m. Dette kan også leses av brukere som ikke er registrerte (gjester).

    
 
 

3.2 Regler for Samlerforumets diskusjonsforum
 

For at alle brukere skal ha en best mulig opplevelse på vårt diskusjonsforum er det laget noen enkle regler. Det er viktig at alle brukere har lest og forstått disse. Dette er ikke det "vanlige svadaet", men viktig informasjon for å sikre best mulig bruk av forumet! Reglene oppdateres ved behov.

Reglene er delt inn i 2 hovedkategorier. Kategori 1 tar for seg generelle regler for bruk av forumet, mens kategori 2 retter seg mot hvordan innlegg skal bygges opp, hva som er bestemt vedr. bla. bilder, farger og bruk av sitater.

Les reglene og retningslinjene for innlegg før du benytter deg av forumet!
 

 
 
 

3.3 Hvem styrer diskusjonsforumet?
 

På diskusjonsforumet har vi flere medlemmer som fungerer som Administratorer eller Moderatorer. Disse er igjen delt opp i ulike kategorier, avhengig av hvilken rolle de har eller hvilke rettigheter/muligheter de er tildelt. Personer som innehar disse vervene har logoene plassert under kallenavnet.
 


Admingruppa

... består av alle Administratorer og mange av de Globale Moderatorene. Admingruppa fatter alle avgjørelser som omhandler diskusjonsforumet og kan betraktes som Samlerforumets Styre.
 


Admin
... er en forkortelse av Administrator. Dette er brukere som har adgang til å endre/bruke alle forumets funksjoner.
 


Moderator - Global
... er moderatorer som kan foreta endringer på brukernes innlegg i alle SF's diskusjonsforum. Mange vil også medlem av Admingruppa, og dette er da symbolisert ved Admingruppas logo ved siden av brukerens grad.
 


Moderator
... er moderatorer som kan foreta endringer på brukernes innlegg i noen av SF's diskusjonsforum. Ikke medlem av Admingruppa.
 
 
For å kontakte moderatorene, webshopansvarlig eller Admingruppa benytter du enkelt forumet "Kontakt Oss". Her skal blant annet alle henvendelser om moderering (endring) av poster og tråder legges. På den måten vil din henvendelse bli behandlet raskest mulig.
 
   
 
« Forrige side

Side 3

Neste side »


Samlerforumet.net © 2006-2011


Materiale funnet på denne siden er beskyttet av opphavsrett.
Vennligst kontakt Administrator for gjenbruk eller modifisering av sidens innhold. Takk!