Om oss
Postet av: Admin - 18.07.12 kl. 21:49
 

Samlerforumet.net er en non-profit internettportal for samlere av militaria og personer med historisk interesse. Siden inneholder publikasjoner, oppslagsverk og nyttig informasjon vedrørende de aktuelle temaene. Alt materiale er beskyttet av opphavsrett, enkelte ganger fra andre personer eller selskaper, men dette vil da være ettertrykkelig informert om.

Samlerforumet.net er ansvarlig for alt innhold på siden og alle spørsmål vedrørende innhold kan rettes til administrator via e-post. NB! Samlerforumet.net er ikke ansvarlig for brukeres innlegg på diskusjonsforumet. Om innlegg er krenkende eller i strid med norsk lovgivning, vil de bli slettet av en moderator.

For ytterligere informasjon, forespørsler eller kommentarer, vennligt kontakt
oss per e-post!


  
 

 

   

Verdivurdering og kjøp/salg av norske dekorasjonsmedaljer!
Vi har i tillegg til informasjonsarbeid opparbeidet oss kunnskap om verdivurdering og omsetting av norske medaljer, da med spesiell vekt på norske krigsdekorasjoner (1940-45). Om du har spørsmål om verdi eller har medaljer du ønsker å selge eller forsøker å skaffe til egen samling, ta kontakt med oss. Du finner kontaktinformasjon litt lengre ned på denne siden.
 
 
Kontaktinformasjon:
 
E-post: admin@samlerforumet.net
 
Telefon (SMS/Mobilsvar): +47 45105751
   
 (Telefonen er ikke døgnbemannet. Send oss en SMS eller legg igjen en beskjed på mobilsvar, så kontakter vi deg)!

 

   

Sosiale medier:
 
Du kan nå følge oss på Facebook og twitter!
 
Bruk knappene til høyre for å finne vår profil på de forskjellige nettstedene! Vi vil oppdatere begge stedene jevnlig med ny og spennende informasjon. 
Opphavsrett: 
 
Alle bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett! Alle bilder er gjengitt med tillatelse. Om du ønsker å benytte innhold fra nettsiden, vennligst ta kontakt med oss via e-post.

© - Samlerforumet.net