Lukket Medlemsområde - Web
Postet av: Admin - 18.07.2012 kl. 19:30 - Sist endret: 25.07.2012 kl. 20:13
 

Samlerforumets "Lukket Medlemsområde - Web" inneholder artikler og publikasjoner som er forbeholdt personer som er gitt adgang. Det gjøres oppmerksom på at "Lukket Medlemsområde - Web" ikke er det samme som den lukkede medlemsdelen av diskusjonsforumet, MEN brukere med tilgang vil også gis tilgang til Samlerforumets Bildearkiv på diskusjonsforumet!

Området vil kontinuerlig oppdateres, og nytt innhold vil bli lagt til! Innholdsfortegnelse er tilgjengelig for alle, slik at man selv kan se hva området inneholder før man bestiller tilgang! Brukere som har adgang til området vil, uten ekstra kostnad, også ha adgang til alle nye publikasjoner som legges ut.

Adgang
For å få brukernavn og passord til lukket område du ha registrert deg som bruker på diskusjonsforumet. Alle Gullmedlemmer og Moderatorer på forumet har automatisk adgang. Du finner mer informasjon om Sølv- og Gullmedlemskap på diskusjonsforumet!
 


 For å logge inn brukes samme brukernavn som på diskusjonsforumet, samt passord som ble/blir valgt på registreringsskjemaet.
 
Det er ikke tillatt å benytte seg av en annens brukernavn/gi sitt eget brukernavn til andre brukere og det gjøres i den forbindelse oppmerksom på at IP-adressen blir logget på området. Dette for å unngå misbruk av tjenesten. Om misbruk blir oppdaget vil kontoer på forum og nettside bli fjernet av Administrator.

Til registreringsskjema
 
Til "Lukket Medlemsområde - Web"


Vi håper du finner innholdet interessant og lærerikt!