3.4 Medlemskapene på Samlerforumets diskusjonsforum
 

Brukere av Samlerforumets diskusjonsforum kan inneha forskjellige medlemskap. For å synliggjøre hvilket medlemskap en bruker tilhører, vil en logo være plassert under brukerens kallenavn. Du finner mye mer informasjon om de forskjellige medlemskapene under "Offisiell Informasjon" på forumet.


 

Ingen logo


Vanlig registrert bruker

... er det vanligste medlemskapet på SF's diskusjonsforum. Man har tilgang til de fleste forum og kan poste innlegg og noen bilder.
 


Sølvmedlem
... er brukere som har betalt en årlig avgift. Disse har blant annet adgang til alle forum og kan poste ubegrenset med bilder.
 


Gullmedlem
... er brukere som har betalt for "livslangt" medlemskap. Har bl.a. tilgang til alle brukerfunksjoner på hele Samlerforumet.
 
 
 

3.5 Rangeringssystemet på diskusjonsforumet
 

Diskusjonsforumet har et rangeringssystem som utelukkende baserer seg på antallet poster en bruker har. Ved å poste innlegg vil man etter hvert stige i gradene. Det gjøres oppmerksom på at det ikke er tillatt å poste "intetsigende" innlegg med det formål å stige raskere i gradene.
 

 
 

3.6 Samlerforumets Medaljer
 

                                                                 

For å hedre medlemmer som har bidratt på en spesiell måte til forumet, er det innført noen medaljer som en morsom gimmick. Medaljene deles ut av Admingruppa etter at medlemmer har oppnådd et satt mål eller at man ved vurdering oppfyller kravene til en av medaljene.

Når en bruker er tildelt en medalje vil denne vises under brukerens rangering (se over) på diskusjonsforumet.

Du finner all informasjon om Samlerforumets medaljer (inkl. utdelingskriterier) under "Offisiell Informasjon" på diskusjonsforumet:


 
 
 

3.6 Samlerforumets "Hall of Fame"
 

På forumet har vi laget en "Hall of Fame" for Samlerforumet. Her vil medlemmer som mottar noen av medaljene, samt Gullmedlemmer bli listet opp.
I tillegg vil man i tråden på forumet finne litt informasjon om SF's historie og viktige begivenheter.
 
 
 

3.7 Markedsplassen på diskusjonsforumet
 

På diskusjonsforumet har brukerne en egen "Markedsplass" for omsetning av militaria og militariarelaterte gjenstander. For brukernes sikkerhet er det kun Sølv- og Gullmedlemmer som har tilgang til denne delen av forumet. Her finnes både et forum for salg og et for gjenstander man ønsker å kjøpe!
 

 
« Forrige side

Side 4

Neste side »


Samlerforumet.net © 2006-2011


Materiale funnet på denne siden er beskyttet av opphavsrett.
Vennligst kontakt Administrator for gjenbruk eller modifisering av sidens innhold. Takk!